joi, 26 noiembrie 2009

Interviu-Adascalului Diana- Şcoala

R: Buna,cum te numeşti?
Î: Adascalului Diana.
R: În ce clasă eşti?
Î: Sunt elevă în clasa a X-a A.
R: Ce te-a determinat să vii la acest liceu?
Î: Ceea ce m-a determinat să vin la acest liceu, a fost în primul rând media destul de bună, iar in al 2-lea rând dorinţa de a invăţa limbi străine.
R: Care este relaţia ta cu profesorii?
Î: Relaţia mea cu profesorii este foarte bună. Mă înţeleg bine cu ei şi comunic foarte deschis.
R: Ce argumente poţi să aduci unui elev care doreste să vină la acest liceu?
Î: L-aş sfătui să vină aici şi i-aş spune că face o alegere foarte bună pentru că acest liceu este foarte primitor , este o atmosferă prielnică pentru a invăţa şi a te exprima liber.
R: Cum crezi că te poate ajuta liceul pentru profesia pe care vrei să ţi-o alegi?
Î: Îmi oferă posibilitatea să ajung acolo unde îmi doresc.
R: Cum vezi activitatea corală in promavarea liceului?
Î: Din punctul meu de vedere activitatea corală este un mijloc inedit de care toţi ar trebui să profităm.
R: Te vezi utilă pentru liceu?
Î: Cu siguranţă se poate şi fără mine.
Autor: Androne Oana
Intervievat Adascălului Diana

joi, 22 octombrie 2009

Flori,zumzet,politicieni

Luni,14 semptembrie 2009, ora 10:00, la Liceul Pedagogic "Spiru Haret" din Focșani a avut loc deschiderea anului școlar.Curtea școlii era plină de eleviii entuziasmati de începerea anului școlar.Discursurile nu au putut fi bine auzite din cauza sonorizarii proaste.Elevii discutau între ei despre peripețiile din această vară nefiind interesați de discursurile domnilor profesori. Zumzetul a fost intrerupt de apariția politicianului Răzan Muștea, admirat de tinerele domnișoare.Dumnealui a promis că va fi alături de noi în activitățile școlii noastre,care cea mai curând va fi "Balul bobocilor".Activitatea a fost încheiata de slujba ținută de preotul liceului.

joi, 8 octombrie 2009

LASA-TE DE FUMAT-POATE SA UCIDA




Nu lasa ca o placere de moment sa iti ruineze toata viata,distrugandu-ti sanatatea.Gandeste-te la tine si la viata ta.

EFECTELE TUTUNULUI


Daca "te-ai saturat de aspectul tau sanatos", Nicoclean este solutia potrivita. Imbogatita cu extract de tutun, acesta elibereaza nicotina si alte toxine". Dupa numai o saptamana, vei arata cu zece ani mai in varsta.
Realizarea clipurilor publicitare nu tradeaza cu nimic mesajul acestora. O tanara draguta se trezeste dimineata si incepe sa isi faca toaleta. Nemultumita de felul in care arata tenul sau, aceasta foloseste Nicoclean. Pielea ii devine stravezie, cearcanele mai negre, asa cum i s-a promis, iar ea- fericita de rezultat.
Un alt produs- pasta de dinti cu "extract de gudron si nicotina" care "stimuleaza producerea de tartru si te ajuta sa iti pierzi dintii" pentru doar 99,99 de euro. Iar cu "parfumul de muguri de tigara invechite" reteta unui zambet "absolut irezistibil" este completa.

sâmbătă, 3 octombrie 2009

Pazeste-ti inima mai mult decat orice caci din ea ies izvoarele vietii !!!!

Despre mine

Fotografia mea
Informaţii personale Nume / Prenume ANDRONE OANA Adresă(e)Focsani,Romania E-mail(uri) onitzaandro@yahoo.com Naţionalitate(-tăţi) Romana Data naşterii 11 noiembrie 1991 Sex Feminin Educaţie şi formare Perioada 1999-2007 „Scoala cu clasele I-VIII Ion Basgan”, 2007-2009 Liceul Pedagogic „Spiru Haret”Focsani Calificarea / diploma obţinută Diploma cu clsele I-VIII Limba(i) maternă(e) ROMANA Limba(i) străină(e) cunoscută(e) ENGLEZA, FRANCEZA Aptitudini si competente sociale Competenţe şi abilităţi sociale Comunicativa,sociabila,competitiva,responsabila Competenţe şi aptitudini de utilizare a calculatorului Utilizare calculator nivel mediu Competenţe şi aptitudini artistice literatura